A kiváló minőség az olajra is vonatkozik

Olajcsere alkalmával mindig érdemes olyan márkákat használni, amelyek megfelelőek a szóban forgó motortípushoz, mert egyébként elvész a gyártói garancia. Ezért a Bosch Car Service műhelyei kizárólag a motorgyártók specifikációit és követelményeit kielégítő minőségi olajmárkákat használnak.

A motor hosszú élettartamáért

A rendszeres olaj- és szűrőcsere révén automatikusan biztosítható a motor élettartama alatt a zökkenőmentes működés. Ezért mindig tartsa rajta a szemét a jármű kilométer-számlálóján, és szükség esetén ellenőrizze a motorolaj szintjét.

Szakszerű olajcsere és szűrőcsere

15 000 kilométer: Ez az a bűvös szám, amelynél a legtöbb jármű gyártójának specifikációja szerint ellenőriztetni, illetve cseréltetni kell az olajszűrőt és a motorolajat. A Bosch Car Service professzionális olajcserét és szűrőcserét kínál – a szervizkönyvbe való pontos bejegyzéssel és a fáradt olaj szabályszerű ártalmatlanításával.

  • Gyors, megbízható és olcsó
  • Kiváló minőségű olaj és új olajszűrő használata
  • Fáradt olaj szakszerű ártalmatlanítása
  • Szervizelési tevékenység dokumentálása

Szakmai tanács

Az olajat és a szűrőt átlagosan 15 000 km-enként kell kicserélni a motorkopás minimális szinten tartásához. Ezért a motorolaj szintjét érdemes rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén feltölteni. A következő olajcsere esedékessége pontosan nyomon követhető a motortérben található, a szervizelés időpontjáról tájékoztató kijelzőről vagy a szervizkönyvből.

Az olajcsere szolgáltatásról

A Bosch Car Service műhelyeiben dolgozó szakemberek természetesen a szervizelés időpontjáról tájékoztató kijelző visszaállításáról is gondoskodnak. Igény esetén a szervizkönyvben is dokumentálják az elvégzett munkát, hogy Ön mindig tisztában legyen a következő olaj- és szűrőcsere esedékességével.

IDŐPONTFOGLALÁS