Szakszerű motordiagnosztika

Technikai értelemben az autók egyre bonyolultabbak, és így egyre nagyobb kihívást jelentenek a szervizek számára. Mivel napjainkban a motorvezérlő rendszerek elektronikusan vezérlik az üzemanyag-befecskendezési folyamatot, optimális motorteljesítményt és gazdaságos üzemanyag-fogyasztást szavatolnak. Hogy ez így is maradjon, a Bosch Car Service rendszerspecialistái a legújabb diagnosztikai berendezésekkel és nagy szakértelemmel ellenőrzik az Ön járművét.

    • Hibaelemzés a legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel
    • Helyes beállítással biztosítható az optimális motorteljesítmény
    • Minden általánosan használt gépjárműhöz és motorvezérlő rendszerhez

Hibaelhárítás a legújabb technológiával

Tekintettel a járművekben használt egyre komplexebb rendszerekre és a motortérben található egyre nagyobb számú elektronikai berendezésre, a Bosch Car Service műhelyei mindig a legmodernebb technológiát alkalmazzák. Szakembereink a legújabb teszterekkel és speciális szoftverekkel tudják gyorsan azonosítani és szakszerűen elhárítani a hibákat.

Folyamatosan frissített tudás speciális képzés révén

Az elektronikai hibák diagnosztikájában nemcsak a Bosch Car Service szerelői rendelkeznek komoly jártassággal. Kiszolgáló és recepciós személyzetünk is rendszeres képzést kap azért, hogy képben legyenek a legújabb technikai fejlesztések terén.

A technológia mélyreható ismerete

A modern járművekben használt befecskendező rendszerek rendkívül érzékenyek és rendszeres karbantartás híján hajlamosak a meghibásodásra. A Bosch Car Service műhelyeinek szakemberei teljes körű jártassággal bírnak minden szokásos motorvezérlő rendszer terén és mélyrehatóan ismerik az új nagy nyomású befecskendező rendszereket – a kipufogógázos turbófeltöltőktől a gyújtásvezérlő modulokig.

A kiemelkedő szolgáltatási minőség otthona

Napjainkban a világ autógyárainak többsége a Bosch motorvezérlő rendszereit használja benzines és dízelüzemű motorjaihoz. Ha gépkocsija bármikor meghibásodik, a Bosch Car Service műhelyeinek szakembereihez mindig bátran fordulhat a probléma forrásának megállapítása érdekében – hála különleges szakértelmüknek és a rendelkezésre álló diagnosztikai berendezéseknek.

A Bosch fenntarthatóságot teremt

A Bosch 1976-ban kifejlesztett lambdaszondáját ma már gyakorlatilag az összes európai járműgyártó használja. Ez a világ egyik legfontosabb technológiája az emisszió és az üzemanyag-fogyasztás csökkentése terén. Ha járműve befecskendező vagy kipufogórendszere nem működik tökéletesen, ajánlott felkeresni valamelyik műhelyünket a szükséges karbantartási és javítási munkák elvégzésére – elvégre a mi szaktudásunk első kézből a Boschtól származik.

Szakmai tanács

Tudta? Egy tökéletesen működő lambdaszonda akár 15%-kal is csökkentheti az üzemanyagköltségeket. Ez a kibocsátás-szabályozó rendszer lelke, amely automatikusan biztosítja a kibocsátási határértékek betartását és megakadályozza a katalizátor károsodását. Ezért érdemes a lambdaszondát 30 000 km-enként ellenőriztetni szakembereinkkel.

IDŐPONTFOGLALÁS