Kiemelkedően fontos az  autója tökéletes működése és a maximális teljesítmény leadása érdekében, az alkatrészek kifogástalan zökkenőmentes összjátéka. Szervizünkben az ügyfél kérése szerint tudunk biztosítani eredeti gyári és gyárival megegyező Bosch márkájú alkatrészeket is. Ezek biztosítják az autó megfelelő működését és a minőségi alkatrészekkel a feltűntetett élettartam garantált.

A hamis vagy kétes eredetű autóalkatrész súlyos kockázati tényező. Sokan még mindig nincsenek tudatában annak, hogy egy pár ezer vagy tízezer forinttal olcsóbb alkatrész miatt gépjárművük megbízható működését vagy akár saját életüket is kockára tehetik.

Jóllehet egy hamis embléma a gazdasági károkon túl más károkat vélhetően nem okoz, egy nem az eredeti gyártótól származó – ebből fakadóan esetleg pontatlan, elavult adatokat tartalmazó – autódiagnosztikai szoftver alapján szervizelt gépjármű, vagy egy hamis fékbetét beépítése már emberéleteket követelhet.

Szervzünkben ellenőrzött megbízható beszállítóktól származó minőségi alkatrészekkel dolgozunk.

Ebből kifolyólag a hozott alkatrészek miatt felelősséget nem tudnk válallni, így kollégáink ilyen szervizeket, illetve javításokat nem vállalnak.

Kíváncsi még valamire?

Örömmel válaszolunk felmerülő kérdéseire. Forduljon hozzánk a következő címen: szerviz@pulaiszerviz.hu Várjuk jelentkezését!