A Bosch a világ vezető fejlesztője és gyártója a dízeltechnológia területén. Ezért ha dízel járműve van, azt a Bosch Car Service szakembereinél garantáltan a legjobb kezekben tudhatja. Műhelyeink szakemberei mindent elvégeznek a hibaelhárítástól az értékmegőrző javításig és karbantartásig.

  • Megfizethető értékmegőrző javítás
  • Az eredeti berendezésgyártók követelményeinek megfelelő eredeti Bosch alkatrészek
  • A dízel technológia terén magasan képzett szakemberek és modern tesztberendezések

Bosch dízel rendszerek

Gondolta volna? A Bosch a világ 1. számú fejlesztője és gyártója a dízel rendszerek területén. Ezek a rendszerek nemcsak egyenrangúak a benzinmotorokkal, hanem esetenként felül is múlják azokat. Az innovatív közös nyomócsöves befecskendezők és nagy nyomású üzemanyag-befecskendező szivattyúk révén a dízelmotorok ma már halkabbak, kifinomultabbak és erősebbek. E komplex rendszerek karbantartása és javítása azonban különleges szaktudást, nagy tapasztalatot és megfelelő tesztberendezéseket igényel – és a Bosch Car Service szakemberei ezek mindegyikével rendelkeznek.

Szakmai tanács

Rendszeresen végeztessen alapszintű dízelmotor-ellenőrzést a járművén. Ez magában foglalja a rendszer megtisztítását és a dízelszűrő cseréjét, így hozzájárul a koromlerakódások megszüntetéséhez vagy megelőzéséhez. Előnyök: Sokkal kevesebb füst és korom, alacsonyabb zajszint, kisebb üzemanyag-fogyasztás és optimális hidegindítás.

Tesztberendezések a dízel technológia terén képzett szakemberektől és szakembereknek

TDI, közös nyomócső, koromszűrő – műhelyeink szakemberei rendszeres speciális képzést kapnak annak érdekében, hogy képben legyenek a legújabb technikai fejlesztések terén. Így biztosítható, hogy mindig teljes körűen ismerjék a rendszerek működési módját és a legújabb Bosch tesztberendezések használatát. Ily módon dízelüzemű járművétől mindig gazdaságos, energikus és tiszta működésre számíthat, ha azt valamelyik műhelyünkben javíttatja vagy vizsgáltatja át.

Bosch eXchange dízel termékpaletta

A Bosch eXchange termékpaletta tartalmazza az összes általánosan használt dízel modell értékmegőrző javításához szükséges legfontosabb összetevőket. A Bosch eXchange portfólió a modern közös nyomócsöves rendszerekhez és a régebbi dízelüzemű járművekhez való cserealkatrészeket is tartalmaz, így az új alkatrészek megfizethető alternatíváját jelenti. És ezek az összetevők természetesen ugyanazon minőségi kritériumok szerint készülnek, mint az új termékek. Előny: A Bosch minden alkatrészre ugyanazt a garanciát nyújtja.

Kíváncsi még valamire?

Örömmel válaszolunk felmerülő kérdéseire. Forduljon hozzánk a következő címen: szerviz@pulaiszerviz.hu Várjuk jelentkezését!